02:31 17 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.72
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
108 0 0

La Banca Națională a Moldovei s-au desfășurat percheziții în dosarul fraudei bancare. Informația a apărut în presă și a fost confirmată de reprezentanții BNM.

CHIȘINĂU, 11 mart – Sputnik. Procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au desfășurat percheziții astăzi la sediul Băncii Naționale.

Operațiunea se desfășoară în dosarul privind frauda bancară. Am încercat să aflăm mai multe informații, însă purtătorul de cuvânt al PCCOCS, Emil Gatur, nu ne-a răspuns la telefon. În schimb, reprezentanții serviciului de presă al BNM ne-au confirmat informația și au declarat că în scurt timp vor veni cu un comunicat de presă la acest subiect.

Și la începutul lunii martie 2020 Procuratura Generală a efectuat percheziții în clădirea Băncii Naționale a Moldovei. Motivul pentru această acțiune a servit investigarea unui dosar penal cu privire la ”furtul miliardului”. Stoianoglo a autorizat ridicarea imunității membrilor Consiliului Băncii Naționale și a permis interogarea și reținerea acestora.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Percheziții de amploare la Penitenciarul Cricova
Percheziții de amploare și rețineri în Capitală: Ce s-a întâmplat - Video
Tagurile:
furtul miliardului, furt, procurori, percheziții

Știrile Zilei