01:07 25 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.49
  • USD17.99
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
59 0 0

În acest weekend este suspendat traficul rutier pe o stradă importantă din sectorul Buiucani al Capitalei. Despre aceasta anunță Primăria Chișinău.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi și mâine va fi suspendată circulația transportului rutier pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între strada Vissarion Belinski și strada Eeugen Coca. 

Măsura a fost luată de autoritățile municipale pentru că în zonă continuă lucrările de reparație a rețelelor inginerești. Astfel, transportul public va fi redirecționat.

Itinerarul unităților de transport este descris pe site-ul Primăriei Chișinău. Autoritățile municipale își cer iertare pentru neplăcerile cauzate și speră că locuitorii Chișinăului vor fi înțelegători. 

Șoferii care traversează zona respectivă sunt îndemnați să acorde o atenție sporită indicatoarelor rutiere instalate temporar sau chiar să ocolească zona până la sfârșitul lucrărilor. De luni, transportul va circula în mod obișnuit, iar în weekend-ul următor, în data de 3 și 4 aprilie, circulația va fi din nou suspendată din aceleași motive. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Video: Cum se circulă pe șoselele naționale - Informează-te înainte de a porni la drum
Foto: Atenție la drum! Cum se circulă pe drumurile publice în această dimineață
Tagurile:
lucrări de reparație, drum, stradă

Știrile Zilei