10:08 15 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.71
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
106 0 0

Polițiștii de Frontieră de la punctul de trecere Criva au identificat în cadrul controlului 75 de teste COVID-19 cu diverse semne de falsificare. Oamenii legii au intensificat verificările la hotarul țării după ce au descoperit mai multe abateri de acest gen.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Potrivit Poliției de Frontieră, la ieșirea din țară s-au apropiat două autocare cu cetățeni moldoveni, care urmau să ajungă în Polonia. În timpul controlului, oamenii legii au identificat într-un autocar 38 de teste COVID-19 cu indicatori care nu sunt caracteristici pentru astfel de certificate, iar în celălalt alte 37.

În cadrul audierilor, persoanele vizate au evitat să ofere detalii cu privire la proveniența certificatelor, însă un cetățean care se afla sub influența alcoolului a declarat că a primit documentul prin poștă, după ce a transmis 200 de lei unui necunoscut. 

Contactați, reprezentanții companiei care ar fi emis aceste teste au infirmat prelevarea probelor de la cetățenii moldoveni, cât și eliberarea testelor respective. În context, polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. Persoanele documentate riscă amenzi. Oamenii legii reiterează că au înăsprit controalele și sunt mult mai vigilenți.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Ce se întâmplă la vamă în zilele de sărbători: Iată ce încălcări se înregistrează
Moldovenii completează eronat fișele epidemiologice la vamă
Tagurile:
Internet, COVID-19, teste, Polția de Frontieră, regim de frontieră, zone de frontieră, frontieră

Știrile Zilei