00:45 21 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.33
  • USD17.90
  • RUB0.25
  • RON4.33
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
Vaccinul Sputnik V: știri de ultimă oră (88)
108 0 0

Fondul Rus pentru Investiții Directe și compania chineză Shenzhen Yuanxing Gene-tech Co au convenit în privința producerii a peste 60 de milioane de doze ale vaccinului ”Sputnik V”.

CHIȘINĂU,  30 mart – Sputnik. Fondul Rus pentru Investiții Directe (RFPI) a convenit cu o  companie  din China asupra producerii a 60 milioane de doze de vaccin ”Sputnik V”, începând cu luna mai, este menționat într-un comunicat al fondului.

“RFPI și una din cele mai mari companii biotehnologice din China, Shenzhen Yuanxing Gene-tech Co, anunță încheierea unui acord pentru producerea a peste 60 de milioane de doze a primului vaccin împotriva coronavirusului din lume, ”Sputnik V”, a declarat Fondul.

Volumul respectiv va asigura vaccinarea a peste 30 de milioane de oameni. Producția va fi lansată în luna mai a acestui an.

”Sputnik V” este unul din cele mai eficiente vaccinuri din lume, aprobat în peste 57 de țări ale lumii. Parteneriatul cu Shenzhen Yuanxing Gene-tech pentru producerea ”Sputnik V” în China va extinde capacitățile de fabricare a volumelor suplimentare ale preparatului rusesc, a cărui cerere crește în toată lumea, a menționat șeful RFPI, Kirill Dmitriev.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Vaccinul Sputnik V: știri de ultimă oră (88)

Tematic

Rusia a înregistrat vaccinul „Sputnik Light”
Tagurile:
Rusia, acord, China, Vaccinul Sputnik V

Știrile Zilei