08:43 22 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.32
  • USD17.92
  • RUB0.25
  • RON4.33
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
87 0 0

Un pui de zebră a apărut pe lume la Grădina Zoologică din Chișinău. Animalul deja poate fi admirat de vizitatorii menajeriei. 

CHIȘINĂU, 4 apr - Sputnik. Edilul-șef al Capitalei a scris pe pagina sa de Facebook că familia animalelor de la zoo a devenit mai mare.

În această săptămână s-a născut un pui de zebră, care a devenit al optulea animal din această specie la Grădina Zoologică din Chișinău. Ion Ceban a scris că animalul de gen feminin trăiește împreună cu familia și poate fi deja admirat de vizitatorii curioși. 

Precizăm că la finele lunii martie, la Grădina Zoologică din Capitală au fost aduși patru lei africani. Este vorba despre trei femele și un mascul. Animalele au fost cumpărate din Harkov, Ucraina și au vârsta de șase luni. 

Totodată, la începutul acestui an, în țara noastră au fost aduse 31 de animale din șapte specii diferite. Este vorba despre lemuri, caracali, servali, jderi, capricorni, lupi și saimiri. Patru dintre specii au ajuns în premieră în Republica Moldova. Acestea au fost aduse în țara noastră de la grădinile zoologice din Novosibirsk și Habarovsk, Federația Rusă. 

La Grădina Zoologică din Chișinău sunt peste o mie de animale din circa 135 de specii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
pui, grădina zoologică, zebră

Știrile Zilei