15:16 13 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
141 0 0

Procesul de studii va fi reluat în toate școlile din raionul Orhei de luni, 19 aprilie. O decizie în acest sens a fost luată de comisia locală pentru situații excepționale.

CHIȘINĂU, 17 apr - Sputnik. Comisia pentru Situații Excepționale a raionului Orhei s-a reunit sâmbătă în ședință și a decis reluarea procesului educațional cu prezența fizică a elevilor în sălile de clasă. Copiii vor reveni la școală luni, 19 aprilie, dar vor trebui să respecte cu strictețe normele de prevenire a infectării cu COVID-19. 

Se va permite de luni și desfășurarea orelor în școlile de muzică și centrele de artă plastică, precum și în școala raională de sport. 

Totuși, dacă se va înregistr cel puțin un caz de infectare cu COVID-19, întreaga clasă din care face parte bolnavul va intra în carantină și se va reveni la învățământul online. 

Comisia pentru Situații Excepționale a raionului Orhei precizează că măsurile ar putea fi revizuite în funcție de evoluția situației epidemiologice. 

Anterior și Comisia pentru Situații Excepționale din municipiul Chișinău a decis să fie reluat parțial procesul educațional în școli. Elevii claselor a întâi, a patra, a cincea, a nouă și a 12-ea din Capitală revin de luni în băncile școlilor din Capitală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Elevii din Capitală revin la școală - Iată de când
Tagurile:
orhei, sălile de clasă, școală, revin, elevi

Știrile Zilei