15:37 12 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
446 0 0

Primarul Chișinăului a făcut publice imagini de la ședința Consiliului Municipal de astăzi. Iată cum l-a surprins pe unul dintre consilieri.

CHIȘINĂU, 20 apr - Sputnik. Ion Ceban a făcut publice imagini de la ședința de astăzi a Consiliului municipal Chișinău, în cadrul căreia un consilier este surprins jucându-se în telefon.

Acesta a postat și un video în care arată cum consilierul care primește câte 3 300 de lei pentru o zi participarea la ședință se joacă relaxat. 

„Consilierii municipali se joacă în tancuri la ședința Consiliului Municipal Chișinău. Aleși de locuitorii Chișinăului, din buzunarul cărora primesc, aceștia, în loc să rezolve problemele oamenilor, ei se joacă în telefon în tancuri sau navighează pe internet, fac alte lucruri rușinoase. Sunt consilierii care își împart pumni, vorbesc necenzurat și nici măcar nu citesc proiectele de decizie”, scrie indignat Ceban pe pagina sa de Facebook.

Primarul mai spune că acești consilieri nu vin cu inițiative pentru dezvoltarea orașului și nu-și îndeplinesc obligațiunile de consilieri municipali.

Primarul afirmă că va cere insistent ca toate întrunirile, ședințele comisiilor, grupurilor Consiliului municipal Chișinău să fie transparente, adică să fie filmate și apoi publicate.

Recent, la una dintre ședințele CMC, consilierii PAS și cei de la PPDA s-au luat la bătaie. Consilierii PAS susțin că cei ai Platformei DA și PSRM votează pentru un proiect imobiliar, plin de nereguli, care ar fi în interesul aleșilor locali, nu al locuitorilor Capitalei. Acest subiect a stârnit scandal, iar consilierii PAS și PPDA s-au luat la pumni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
consilieri municipali, consilier local, Consilier, Şedinţa CMC, CMC

Știrile Zilei