10:21 13 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
25601

În hotărârea Comisiei Naționale pentru Sănătate Publică se menționează că măsurile privind plimbările în parcuri și aflarea a copiilor la terenurile de joacă au un caracter de recomandare.

CHIȘINĂU, 30 apr - Sputnik. Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică recomandă aflarea în locurile publice precum parcuri, păduri, alei sau plaje în grupuri care nu depășesc trei persoane, cu excepția cazurilor când este vorba despre membrii familiilor. 

De asemenea, se recomandă persoanelor care au peste 63 de ani să evite aflarea în spațiile publice fără necesitate stringentă, cu excepția deplasărilor în interes de serviciu, atunci când activitatea nu poate fi
desfășurată la distanță, deplasărilor pentru asigurarea cu produse alimentare, pentru asistență medicală ce nu poate fi amânată sau din alte motive justificate.

De asemenea, se recomandă evitarea aflării pe terenuri de joacă a copiilor în absența părinților sau a tutorelui legal. Persoanele aflate pe terenul de joacă trebuie să respecte măsurile de sănătate publică.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
teren de joacă, parcuri

Știrile Zilei