13:11 18 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.22
  • USD17.78
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
5701

Polițiștii din toată țara vor fi cu ochii în patru în perioada sărbătorilor pascale. În context, au recomandat cetățenilor să respecte măsurile de protecție împotriva COVID-19.

CHIȘINĂU, 30 apr – Sputnik. În ajunul sărbătorilor pascale, polițiștii vin cu mai multe recomandări pentru cetățeni, inclusiv în privința respectării măsurilor de protecție împotriva COVID-19.

"Acum avem circa 400 de persoane care se infectează zilnic cu coronavirus, dar există riscul ca după aceste sărbători pascale, cifra să crească din nou. Nu vrem să ajungem la mii de infectări zilnic și să umplem spitalele cu bolnavi, de aceea vom fi peste tot: la biserici, cimitire și pe drumurile publice, păduri, parcuri. Vrem doar să vă salutăm, nu să aplicăm amenzi și să nu vedem că aveți probleme cu alcoolul și alte aspecte. În noaptea Învierii, nu uitați că aveți casă și hoții nu au vacanțe", spun polițiștii.

Oamenii legii mai recomandă șoferilor să nu urce băuți la volan, pentru a evita tragediile pe șosele. La fel, posesorii de armă sunt îndemnați să le lase în safeu, fără să demonstreze show-uri celor apropiați.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Un moldovean va fi extrădat din Italia, după ce s-a ascuns zece ani de poliție
Foto: Grav accident la Strășeni - un echipaj de poliție lovit în plin de un BMW
Tagurile:
Măsuri aspre, Măsuri, măsuri, poliție, Paști, COVID-19

Știrile Zilei