10:50 15 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.50
  • USD17.70
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
56 0 0

Piețele agroalimentare și nealimentare din Capitală vor activa în intervalul orei 06:00 și 18:00, iar centrele comerciale până la 18:00. Decizia a fost luată de Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău.

CHIȘINĂU, 30 apr – Sputnik. Potrivit deciziei aprobate, pe teritoriul municipiului Chișinău se stabilește regimul de activitate a piețelor agroalimentare și nealimentare în intervalul orelor 06:00-18:00, cu zilele sanitare în fiecare zi de luni. 

Totodată, Centrele comerciale și unitățile specializate de comerț cu amănuntul a produselor nealimentare de pe teritoriul municipiului Chișinău vor activa până la ora 18:00.

În același timp, rămân valabile următoarele restricții: portul obligatoriu al măștilor de protecție în toate spațiile publice deschise și închise pe întreg teritoriul municipiului Chișinău, inclusiv în stradă și în transportul public, iar masca trebuie să acopere atât gura cât și nasul; respectarea distanţei fizice între persoane; respectarea regulilor de igienă a mâinilor, precum și cele de igienă respiratorie; aflarea în locurile publice (păduri, parcuri, alei, plaje etc.) se recomandă în grupuri mai mici de 3 persoane, cu excepţia membrilor unei familii; se recomandă evitarea aflării persoanelor în vârstă de peste 63 de ani în afara domiciliului şi în spaţiile publice fără necesitate stringentă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

O piață din sectorul Râșcani al Capitalei va fi demolată - Iată care
Agricultorii promit să revină marți în Piață: Vor bloca străzile, vămile și Aeroportul
Tagurile:
centru comercial, piață

Știrile Zilei