05:51 25 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.49
  • USD17.99
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
4210

Moldovenii care vor să meargă în Irlanda nu vor mai trebui să achite aproape două mii de euro pentru a respecta carantina hotelieră. Ce s-a schimbat.

CHIȘINĂU, 1 mai - Sputnik. Republica Moldova a fost scoasă de pe lista statelor cu risc epidemiologic COVID-19 ridicat a Irlandei.

Astfel, moldovenii care merg în acest stat nu vor mai sta în carantină hotelieră, serviciu achitat pe cont propriu. „Republica Moldova este scoasă din lista statelor cu risc epidemiologic COVID ridicat.

Pentru călătorii din Republica Moldova nu se mai aplică carantina la hotel pe cont propriu. Ambasada a fost notificată oficial despre acest fapt de către Departamentul Afaceri Externe al Irlandei. Lista este revizuită periodic de autoritățile irlandeze și poate fi revizuită pe site-ul oficial al autorităților irlandeze.

De precizat, Irlanda a introdus Republica Moldova în lista țărilor cu risc sporit de infectare. Astfel, începând cu 6 aprilie, moldovenii care vor pleca în Irlanda vor trebui să stea în carantină hotelieră pe cont propriu, costul căreia este de 1 875 de euro.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
organisme de carantină, carantină, Irlanda

Știrile Zilei