03:53 25 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.49
  • USD17.99
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
24710

O șoferiță beată criță s-a dat în spectacol în fața polițiștilor de patrulare, care au oprit-o pentru că conducea mașina cu luminile stinse pe timp de noapte.

CHIȘINĂU, 1 mai - Sputnik. O șoferiță beată le-a dat bătăi de cap inspectorilor de patrulare, care au oprit-o în timp ce conducea mașina cu luminile stinse, deși era noapte.

Aceasta a fost somată să oprească, dar a refuzat continuându-și deplasarea spre centrul orașului. Pentru a nu produce o tragedie pe străzi, ofițerii de patrulare cu două echipaje au fost obligați să o blocheze.

Șoferița, a încercat să se eschiveze și a accidentat mașinile inspectorilor de patrulare. După ce a fost scoasă de la volanul mașinii, femeia de 28 de ani a fost supusă testului alcoolscopic. Acesta a înregistrat un grad de alcoolemie de 0,89 mg/l în aerul expirat. Din video postat de Inspectoratul Național de Securitate Publică se vede că tânăra abia de se ținea pe picioare.

La moment, șoferița este documentată pentru nestopare la indicațiile polițiștilor, producerea accidentului rutier, dar și pentru stare de ebrietate avansată la volanul unei mașini. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
șoferi băuți la volan, Șoferiță, mii de șoferi

Știrile Zilei