02:00 11 Mai 2021
În direct
  • EUR21.51
  • USD17.82
  • RUB0.24
  • RON4.37
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
174 0 0

Bărbatul, care muncea la Grădina Zoologică din Chișinău și a fost mușcat de un tigru la sfârșitul lunii ianuarie, a decedat. El era internat de mai bine de trei luni și a murit pe patul de spital.

CHIȘINĂU, 4 mai – Sputnik. Angajatul Grădinii Zoologice din Capitală care a fost mușcat de tigru la sfârșitul lunii ianuarie a decedat în spital. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către  purtătorul de cuvânt al Institutului de Urgență, Dorina Arsene.

"Bărbatul era internat în Secția Neorologie. Din cauza leziunilor și a traumatismelor suportate, a suferit un accident vascular cerebral cu imobilizare la pat. Bărbatul nu putea vorbi și nici nu se ridica. În data de 29 aprilie el a decedat", a declarat Dorina Arsene. 

Amintim că, în data de 31 ianuarie, un angajat al Grădinii Zoologice din Chișinău a fost atacat de un tigru. Ulterior, administrația menajeriei a precizat că bărbatul hrănea animalul, când prădătorul înfuriat s-a năpustit asupra lui. El a fost dus la spital cu o ambulanță, având răni foarte grave.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Familia de la ZOO este mai bogată. Vezi cum arată micuții pui de animale - Foto
FOTO: Doi pui de tigru s-au născut la Grădina Zoologică din Chișinău
Tagurile:
grădina zoologică, zoo

Știrile Zilei