08:36 24 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.98
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
189 0 0

Un grup de ucrainene au fost reținute în Turcia după o sesiune foto nud pe un iaht. Una din femei: "Să nu o faceți în țările musulmane".

CHIȘINĂU, 5 mai – Sputnik. Un grup de femei tinere din Ucraina a fost reținut în Turcia pentru un comportament indecent, transmite presa turcă.

Potrivit uneia din domnișoare, ea și prietenii ei se aflau într-un iaht la țărmul orașului Göcek, provincia Muğla. Turiștii au decis să organizeze o sesiune foto nud. Gestul a fost filmat de persoanele de pe un vas din apropiere, iar imaginile au fost publicate în rețele de socializare, provocând o reacție furibundă în presa turcă. Prin urmare, turistele au fost chemate la poliție.

Femeia a amintit de o situație similară în Dubai, când un grup de tinere au pozat nud la balconul unui bloc din Dubai Marina. În cele din urmă, participantele la sesiunea foto au fost deportate acasă.

“Din câte ați înțeles, nu e recomandat să faceți poze nud în țările musulmane. Am înțeles acest lucru după cazul de pe balcon. Însă trebuie să comiți greșeli pentru a înțelege pe propria piele. Sau s-o faceți în locuri ascunse, fără a menționa adresa”, a declarat ea.

Potrivit tinerei, ea și prietenii ei se află în siguranță.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
turcia

Știrile Zilei