16:16 19 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.22
  • USD17.78
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
16110

Cei trei deținuți care își ispășeau pedeapsa la Penitenciarul nr.10 din satul Goian, comuna Ciorescu, și care au evadat în seara de 4 mai, au furat un automobil. Oamenii legii au reușit să găsească mașina, dar au descoperit că indivizii au mai furat un automobil.

CHIȘINĂU, 6 mai – Sputnik. Automobilul cu care au fugit cei trei adolescenți evadați din Penitenciarul nr.10, a fost găsit la Orhei. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Băetrău.

"În urma mai multor verificări, patrulări și măsuri întreprinse de către polițiștii din Orhei, Criuleni, dar și ANP, în seara zilei de ieri, după ora 23:00, automobilul de marca Volkswagen care a fost răpit anterior din raionul Criuleni, a fost depistat de către angajații MAI pe o stradă din orașul Orhei. Cel mai probabil, suspecții, fiind speriați de faptul că Poliția se află pe urmele lor, au decis să abandoneze automobilul și l-au schimbat pe altul. Acum sunt suspectați de răpirea altei mașini, de marca Opel, care a fost furată din gospodăria unui locuitor din raionul Orhei", a precizat Elena Băetrău. 

De precizat că în seara de marți, 4 mai, în jurul orei 21:00, trei adolescenți de 17 și 18 ani au evadat din Penitenciarul nr.10 din satul Goian, comuna Ciorescu. Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, cei trei au deteriorat gratiile de la fereastra din baie și au reușit să escaladeze edificiile de pază ale pușcăriei, iar apoi au fugit într-o direcție necunoscută. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Mii de sesizări la Poliție de sărbători: Ce au descoperit oamenii legii
Un moldovean va fi extrădat din Italia, după ce s-a ascuns zece ani de poliție
Tagurile:
versiunea poliției, ofițer de poliție, poliție, mașină

Știrile Zilei