13:09 14 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.50
  • USD17.70
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
44 0 0

Membrii Comisiei Electorale Centrale se vor întrunit mâine, 7 mai, în ședință pentru a discuta patru subiecte importante, legate de alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

CHIȘINĂU, 6 mai – Sputnik. Comisia Electorală Centrală anunţă că mâine, 7 mai, începând cu ora 16:00, va avea loc şedinţa CEC. Primul subiect care va fi abordat se referă la aprobarea Regulamentului privind particularitățile de desemnare și înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Subiectul doi vizează modificarea Regulamentului privind modul de întocmire, prezentare și verificare a listelor de subscripție. La fel, se va discuta despre lista partidelor și altor organizații social-politice care au dreptul de a participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

De asemenea, va fi abordat punctul care se referă la responsabilitățile suplimentare ale unor autorități, ale administrației publice centrale, ale autorităților administrației publice locale, precum și ale unor instituții, ce țin de asigurarea desfășurării în bune condiții a scrutinului parlamentar. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Vor fi sau nu membrii CEC incluși în lista prioritară de vaccinare: Ce spun autoritățile
Scrutinul din 11 iulie: CEC anunță numărul oficial al alegătorilor
Tagurile:
ședință, agendă, cec.md, CEC

Știrile Zilei