20:33 13 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
789 0 0

S-a dat drept clarvăzătoare pentru a obține bani, iar acum riscă ani de pușcărie. Oamenii legii au reținut o femeie de 35 de ani, car este suspectată de escrocherie.

CHIȘINĂU, 11 mai - Sputnik. O femeie s-a adresat la o așa-zisă clarvăzătoare pentru a o ajuta pe prietena sa, dar s-a dovedit că a nimerit în capcana unei escrocherii.

O femeie de 35 de ani, din raionul Ocnița, a fost reținută de oamenii legii după ce prin înșelătorie a încercat să obțină bani. Ea i-a spus unei femei că este clarvăzătoare și că ar putea s-o ajute pe prietena ei, dar în schimb a cerut bani și aur. Victima le-a spus polițiștilor că a fost înșelată de 12 mii de lei.

Astfel, oamenii legii au stabilit că suspecta prin înșelăciune voia să obțină bani, iar în urma audierilor, ea și-a recunoscut vina. Potrivit poliției, suspecta nu este la prima abatere de la lege, anterior ea a fost judecată pentru acțiuni similare. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă amendă de până la 42 500 de lei, până la 240 de ore de muncă în folosul comunității sau până la trei ani de pușcărie. 

În prezent, oamenii legii încearcă să afle dacă suspecta nu a mai înșelat și alte persoane prin această metodă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Poliție, escrocherie, bani, clarvăzători

Știrile Zilei