12:19 23 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.37
  • USD17.97
  • RUB0.25
  • RON4.34
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
66 0 0

Agenția Națională Transport Auto a împărțit amenzi în sumă de aproape jumătate de milion de lei, iar pe 29 de șoferi i-a lăsat fără plăcuțe de înmatriculare.

CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. În perioada 26 aprilie – 11 mai 2021, inspectorii Agenției au continuat acțiunile de prevenire și combatere a transportului ilicit de mărfuri și persoane în trafic național și internațional.

Astfel, în cadrul acțiunilor de monitorizare și control organizate, au aplicat amenzi în sumă de de 417 850 de lei pentru încălcarea normelor de efectuare a transportului rutier de persoane, mărfuri și colete.

În același timp, în cazul a 29 conducători auto a fost aplicată și măsura de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului rutier prin reţinerea plăcuţelor de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare.

Totodată, 5 operatori de transport rutier, în cadrul controalelor inopinate, s-au ales cu amenzi în sumă de 42 de mii lei pentru nerespectarea obligațiilor stabilite.

ANTA precizează că acțiunile de monitorizare și control a transportului rutier de mărfuri, persoane și colete – vor continua. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Restricțiile anti-COVID: Transportul public este monitorizat de ANTA
Transportatorii în vizorul ANTA: Câte sancțiuni au fost aplicate
Tagurile:
plăcuțe de înmatriculare, plăcuțe, șoferi, ANTA

Știrile Zilei