11:26 23 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.37
  • USD17.97
  • RUB0.25
  • RON4.34
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
92 0 0

În perioada Peștelui Blajinilor, polițiștii din toată țara au fost la datorie. În total, au fost înregistrate 1 500 de abateri.

CHIȘINĂU, 11 mai – Sputnik. Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică, în perioada 8-10 mai, polițiștii de patrulare au documentat 1 500 de abateri, iar cea mai gravă încălcare a fost depășirea limitei de viteză - peste 980 de cazuri.

Totodată, 57 de șoferi au fost prinși în timp ce conduceau sub influența alcoolului, iar în alte 7 cazuri conducătorii unităților de transport au refuzat testarea alcoolscopică.

În aceste zile au fost înregistrate 15 accidente rutiere, soldate cu decesul unei persoane și traumatizarea altor 15. De asemenea, oamenii legii au verificat 440 de parcuri, 808 zone și locații de agrement amplasate în aer liber, dar și peste 1 500 de cimitire.

Poliția precizează că fluxul de participanți la procedurile de pomenire a fost de circa 155 de mii de persoane.

"Solicităm respectuos respectarea măsurilor impuse de către autorități pentru prevenirea și răspândirea contaminării cu COVID-19, iar pentru un trafic rutier în siguranţă, respectaţi regulile de circulaţie. Nu uitați, demersurile noastre sunt pentru a vă proteja, iar în caz de urgență apelați 112 sau adresați-vă cu încredere celui mai apropiat echipaj de patrulare", a precizat INSP. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Mii de sesizări la Poliție de sărbători: Ce au descoperit oamenii legii
Un moldovean va fi extrădat din Italia, după ce s-a ascuns zece ani de poliție
Tagurile:
poliție, ofițer de poliție

Știrile Zilei