12:10 23 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.37
  • USD17.97
  • RUB0.25
  • RON4.34
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
2454930

Alte patru orașe din Israel au fost bombardate cu 70 de rachete în decursul dimineții și amiezii. Noi lansări sunt posibile în cea de-a doua jumătate a zilei și noaptea.

CHIȘINĂU, 12 mai - Sputnik. Orașele israeliene Askelon, Ashdod, Beer Sheva, au fost bombardate cu 70 de rachete în decursul dimineții și amiezii de 12 mai, iar alte lansări sunt posibile în cea de-a doua jumătate a zilei și noaptea, spre centru țării, inclusiv Tel Aviv. Ambasada Republicii Moldova în Israel îndeamnă cetățenii să nu creeze panică și să respecte toate indicațiile autorităților statului Israel. 

„Vă rugăm să nu panicați. Respectați toate indicațiile autorităților competente israeliene, or sunt posibile și alte lansări de rachete. Pregătiți geanta cu actele și lucrurule strict necesare și țineți-o la îndemână. Identificați din timp cele mai apropiate adăposturi antirachetă. Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel, vine repetat cu recomandarea în adresa cetățenilor moldoveni să urmărească și să urmeze cu strictețe directivele de securitate, anunțate de către autoritățile israeliene”, este precizat în informarea de presă a ambasadei.

Instituția se află în contact cu liderii comunităților moldovene din principalele orașe israeliene și cu cetățenii moldoveni din Fâșia Gaza, care au menționat că la momentul de față nu se confruntă cu anumite probleme majore. Cei care se confruntă cu probleme ieșite din comun sunt îndemnați să contacteze la numărul de telefon 037770544 și linia fierbinte a Ambasadei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Chișinău-Tel Aviv, Tel Aviv, atac cu rachete, Rachete

Știrile Zilei