11:48 24 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.98
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
158310

Ambasada Republicii Moldova în Israel vine cu noi informații privind operarea zborurilor spre Chișinău din Tel Aviv.

CHIȘINĂU, 13 mai - Sputnik. Cetățenii moldoveni care se află pe teritoriul statului Israel și își doresc să revină astăzi în țară o pot face, informează Ambasada Republicii Moldova în Israel. Potrivit responsabililor de la instituție cursa aeriană Chișinău - Tel Aviv - Chișinău de astăzi va fi operată conform graficului aprobat. În cazul în care vor exista modificări ale funcționării aeroportului Ben Gurion și va fi nevoie de modificarea graficului zborurilor, compania Air Moldova și Ambasada vor anunța suplimentar.

Totodată, Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel vine din nou cu recomandarea pentru toți cetățenii moldoveni să urmărească și să urmeze cu strictețe directivele de securitate, anunțate de către autoritățile israeliene. Oamenilor li se recomandă să se abțină de la aflarea în locuri publice, părăsirea domiciliului decât doar în cazuri stringente. Oamenii sunt îndemnați să utilizeze adăposturile antirachetă în cazul reluării bombardamentelor.

„Vă rugăm să nu panicați. Respectați toate indicațiile autorităților competente israeliene, or sunt posibile și alte lansări de rachete. Pregătiți geanta cu actele și lucrurule strict necesare și țineți-o la îndemână. Identificați din timp cele mai apropiate adăposturi antirachetă”, precizează serviciul de presă al Ambasadei.

De precizat, instituția activează în regim normal și prestează servicii consulare, iar pentru întrebări oamenii pot apela la numărul de urgență 037770544.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Zboruri, zbor direct, Zboruri avia, zbor anulat

Știrile Zilei