15:58 19 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.22
  • USD17.78
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
41220

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a declarat că agenții economici care vor executa lucrări de proastă calirare vor fi incluși în lista neagră.

CHIȘINĂU, 17 mai – Sputnik. În cadrul ședinței serviciilor municipale ale Primăriei Chișinău, primarul Ion Ceban a transmis un mesaj dur agenților economici. 

"Dacă agenții economici vor face lucrări anapoda, vor fi puși în lista neagră și vom avea grijă să nu mai poată câștiga sau avea alte licitații în municipiul Chișinău. Acesta e mesajul: Faceți-vă treaba corect. Vă plătim banii în volumele în care ați învins în licitații, de aceea faceți lucrul responsabil și corect", a declarat Ion Ceban.

Edilul-șef al Capitalei a precizat că acest mesaj este adresat și pretorilor de sector. În același timp, Ceban a menționat că are încredere că responsabilii din cadrul Primăriei vor monitoriza atent lucrările de reparație a străzii Ion Creangă din sectorul Buiucani.

"Zilnic trebuie să fim acolo și să supraveghem aceste lucrări", a spus Ceban. 

Primarul susține că în prezent lucrările se desfășoară în termenii stabiliți, iar dacă se va lucra în același ritm atunci strada ar putea fi dată în folosință mai devreme decât este menționat în contract, adică luna martie 2022. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Doi chișinăuieni în vârstă de 100 de ani vor primi ajutor material de la Primărie
Concurs lansat de Primărie: Câștigătorul va primi 10 mii de lei
Tagurile:
direcțiile primăriei, ședința Primăriei, primărie Chişinău, Primărie

Știrile Zilei