23:45 12 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
92 0 0

Primarul Capitalei anunță că taberele de vară pentru copii vor activa pe teritoriul municipiului Chișinău, doar că acestea vor fi cu sejur de zi. Autoritățile urmează să stabilească toate detaliile privind procesul de organizare.

CHIȘINĂU, 18 mai - Sputnik. După ce vara trecută copiii nu au putu merge la taberele de vară din cauza restricțiilor impuse de autorități, Primăria Chișinău anunță că în acest an taberele cu sejur de zi vor activa.

Edilul-șef al Capitalei a scris pe pagina sa de Facebook că taberele de vară cu sejur de zi de pe teritoriul municipiului Chișinău își vor deschide porțile în acest an pentru copii, dar se va ține cont și de evoluția pandemiei de COVID-19, pentru a evita focarele de infecție în aceste tabere.

Ceban a scris că în această săptămână urmează să se stabilească toate detaliile privind procesul de organizare a odihnei de vară în tabere, unde vor merge anul acesta adolescenții și copiii.

„Documentul va fi aprobat în zilele următoare. Vor fi incluse toate recomandările specialiștilor în contextul situației epidemiologice”, a mai scris Ceban.

Totodată, primarul a precizat că a solicitat responsabililor să prezinte graficul grădinițelor care se vor închide pe perioada de vară și să vină cu soluții în contextul în care părinții lucrează și nu vor putea sta cu micuții acasă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Ion Ceban, Primăria Capitalei, vara, tabere de odihnă, tabere de copii

Știrile Zilei