20:07 18 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.22
  • USD17.78
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
175 0 0

Cei care doresc să să odihnească în stațiunile populare egiptene din Hurghada și Sharm El Sheikh trebuie acum să plătească pentru viză. Perioada promoțională pentru eliberarea vizelor gratuite pentru oaspeții străini s-a încheiat.

CHIȘINĂU, 21 mai - Sputnik. Turiștii care vor să meargă la odihnă în Hurghada și Sharm El Sheikh trebuie acum să plătească pentru viză.

Potrivit „RIA Novosti”, perioada promoțională cu vize gratuite a expirat deja și nu a mai fost prelungită. 

Acum fiecare persoană trebuie să plătească 25 de dolari pentru viză. Potrivit sursei, anul trecut, cabinetul de miniștri din Egipt, pentru a stimula cererea pentru aceste destinații, a aprobat o propunere de scutire a turiștilor care vin în stațiunile de la Marea Roșie de la plata taxelor de viză în timpul pandemiei. Promoția a fost valabilă de la 1 noiembrie 2020 până la 30 aprilie 2021.

Agențiile de turism au solicitat guvernului egiptean să prelungească perioada de grație până la începutul următorului sezon turistic de iarnă, care începe de obicei pe 1 noiembrie. Această măsură ar sprijini o industrie grav afectată de restricții, au explicat operatorii turistici. Chiar și așa, taxa pentru intrarea în țară a fost deja introdusă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
viză, vacanță, Egipt

Știrile Zilei