14:32 23 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.37
  • USD17.97
  • RUB0.25
  • RON4.34
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
164710

Reprezentanta Moldovei a avut un incident neplăcut în timpul prestației. Aceasta a scăpat microfonul pentru câteva secunde.

CHIȘINĂU, 23 mai - Sputnik. Reprezentanta Moldovei la Eurovision 2021 a avut un incident neplăcut în timpul prestației. Aceasta a scăpat microfonul pentru câteva secunde, dar artista a ieșit ușor și foarte rapid din situație încât momentul nu s-a observat atât de ușor. Aceasta a fost ajutată de băieții din trupa de dans care au însoțit-o pe scenă.

Gordienko a revenit la interpretare ca li cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Artista din Republica Moldova a cântat sub numărul 14. În scurt timp va fi cunoscut și numele câștigătorului din acest an. 

Show-ul a fost deschis de reprezentanta Ciprului, Elena Tsagrinou, cu melodia „El diablo” și a fost închis de San Marino, țară din partea căreia a cântat Senhit în duet cu rapperul american Flo Rida. Concursul Eurovision s-a desfășurat în perioada 18-22 mai la Ahoy Arena din Rotterdam. Anul trecut, competiția a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
incident, incidente, fără incidente

Știrile Zilei