21:11 13 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
1213910

Un deținut din Penitenciarul nr. 4 de la Cricova a evadat în această noapte. Individul are 28 de ani și este originar din satul Purcari, raionul Ștefan Vodă.

CHIȘINĂU, 24 mai – Sputnik. Administrația Națională a Penitenciarelor anunță că noaptea trecută un deținut în vârstă de 28 de ani a evadat din Penitenciarul nr.4 din Cricova. El își ispășea o pedeapsă pentru furt și violare la domiciliu. În 2019, individul a fost condamnat la 12 ani de detenție.

Сбежавший заключенный из тюрьмы в Криково
© Photo : ANP
Deținutul care a evadat din penitenciarul de la Cricova

"Condamnatul a deteriorat lacătul de la tavan, care duce spre acoperișul blocului administrativ și, escaladând edificiile de pază ale penitenciarului, s-a deplasat într-o direcție necunoscută. În prezent, de către serviciile abilitate ale sistemului administrației penitenciare, în comun cu organele de poliţie, se întreprind acțiunile necesare de căutare a condamnatului, fiind constituite filtre în localitățile din raza penitenciarului", precizează Administrația Națională a Penitenciarelor. 

Acum, deținutul riscă să fie condamnat suplimentar pentru „Evadarea din locurile de detenție”. Individul nu este la prima abatere de la lege. Anterior, a mai fost condamnat. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Doi dintre deținuții evadați din Penitenciar au fost reținuți: Unde se ascundeau
Trei adolescenți au evadat din penitenciar: Cine sunt aceștia - Foto
Tagurile:
Penitenciarul Cricova, cricova, Penitenciare, penitenciar

Știrile Zilei