20:47 22 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.32
  • USD17.92
  • RUB0.25
  • RON4.33
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
5921

Afacerea clandestină a unui chișinăuian a fost deconspirată de polițiști. Aceasta activa zi și noapte fără respectarea regulilor.

CHIȘINĂU, 25 mai - Sputnik. Un bărbat de 35 de ani din Chișinău a ajuns pe mâna poliției după ce și-a pus pe roate o afacere ilegală. Acesta a amenajat o sală de noroc într-un apartament din sectorul Râșcani al Capitalei, unde zeci de persoane petreceau timpul jucând și consumând alcool.

Potrivit poliției, activitatea ilegală a sălii de jocuri de noroc era camuflată de către figuranții schemei și dotată cu sisteme avansate de securitate, monitorizare video externă și limitare de acces.

Pentru a juca, participanții aveau nevoie de recomandare de la alte persoane din cercul de prieteni ai organizatorului. Iar miza minimă de participare constituia o mie de lei.

În timpul operațiunii, polițiștii au găsit în incinta sălii de joc aproape 25 de oameni care consumau alcool, jucau contra bani și nu respectau regulile epidemiologice. Toate persoanele urmează a fi documentate conform legislației.

De acolo oamenii legii au ridicat patru mese de joc, peste 1 500 de fișe, cărți de joc, înscrisuri ce țin de activitatea ilegală desfășurată, un calculator și mijloace bănești.

Bărbatul care a organizat sala de jocuri de noroc nu este la prima abatere, acesta este documentat pentru desfăşurarea ilegală a activităţii de întreprinzător.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
cazinou clandestin, joc de noroc

Știrile Zilei