00:28 25 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.49
  • USD17.99
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
90 0 0

O familie de moldoveni a transmis un mesaj de mulțumire Guvernului pentru că a fost repatriată din Fâșia Gaza : "Am simțit că în spatele nostru se află un stat care ne poate proteja".

CHIȘINĂU, 2 iunie - Sputnik. O familie de moldoveni, care a fost repatriată din Fâșia Gaza, i-a transmis Guvernului o scrisoare emoționantă de mulțumire. În scrisoare aceștia au ținut să-și exprime recunoștința față și de celelalte instituții care le-au asigurat drumul în siguranță spre casă.

"În numele familiei Hamdia exprimăm sincere mulțumiri Guvernului Republicii Moldova, Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Ambasadei Republicii Moldova în Statul Israel, Ambasadei Republicii Moldova în Ucraina, Ambasadei Republicii Moldova la Ankara pentru implicarea operativă și profesională în aducerea noastră în siguranță acasă din Fâșia Gaza", este menționat în scrisoare.

Aceștia mai scriu că autoritățile și-au asumat toate cheltuielile pentru aducerea lor acasă.

"Apreciem foarte mult alocarea unei sume impunătoare în acest scop de către Guvernul Republicii Moldova, am simțit că în spatele nostru se află un stat care ne poate proteja. Cu siguranță, a fost o misiune reușită. Continuați să oferiți și pe viitor sprijinul necesar moldovenilor aflați în situații dificile", se arată în scrisoarea de mulțumire semnată de Aliona Hamdia.

Pe 27 mai, 13 cetățeni moldoveni din Fâșia Gaza au fost repatriați în țara noastră din Fâșia Gaza.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Guvernul a alocat bani pentru repatrierea moldovenilor din Fâșia Gaza
Revenirea la viața de zi cu zi în Fâșia Gaza
Tagurile:
Guvern, scrisoare, Fâșia Gaza, familie

Știrile Zilei