14:11 13 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
106 0 0

Polițiștii de frontieră au zădărnicit planurile unui moldovean care avea intenția să ajungă în Cehia cu acte românești false.

CHIȘINĂU, 2 iunie - Sputnik. Un moldovean care intenționa să ajungă la muncă în Cehia în calitate de cetățean al României a fost oprit la frontieră. Asta după ce s-a constatat că avea asupra sa acte de identitate false. Incidentul a avut loc miercuri în punctul de trecere Sculeni pe sensul de ieșire din țară.

Bărbatul de 39 de ani este originar din raionul Călărași și se afla ca pasager într-un microbuz care efectua cursa Moldova-Cehia. În urma controlului suplimentar, polițiștii de frontieră au depistat printre lucrurile personale ale bărbatului o carte de identitate emisă acum doi ani de către autoritățile competente din România. Documentul avea semne vizibile de falsificare. Fapt confirmat la examinare cu ajutorul tehnicii.

Călătorul a recunoscut posibilitatea că actul ar putea să fie neveridic întrucât și la perfectat prin intermediul unei persoane necunoscute. Bărbatul și-a continuat călătoria doar după ce polițiștii de frontieră au înregistrat cazul. El va fi vizat într-un dosar penal pentru deținerea actelor false.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Direct în vamă: Cum se vor putea vaccina moldovenii la intrarea în România
O femeie a fost adusă de la vamă la un spital din Capitală cu un echipaj SMURD
Tagurile:
acte false, Cehia, moldovean, frontieră

Știrile Zilei