17:54 13 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
48 0 0

Redactorul șef al grupului media ”Rossiya Segodnya”, Agenției Internaționale de Presă Sputnik, Margarita Simonian, a răspuns la o întrebare a reporterului Sputnik Moldova, în marja Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg.

CHIȘINĂU, 3 iun – Sputnik. Dialogul a avut loc în cadrul sesiunii ”Lupta pentru suveranitatea digitală. Cum să păstrăm spațiul informațional unic”, care s-a desfășurat joi în cadrul Forumul Economic Internațional de la Petersburg (FEIP).

La etapa discuțiilor cu presa, reporterul Sputnik Moldova a întrebat-o pe Margarita Simonian ce pârghii de influență are Rusia pentru a-și apăra instituțiile media din alte țări, în contextul în care acestea sunt deseori ținta unor atacuri nefondate.

”Să-și pună pofta-n cui! Mă întrebați, ce pârghii avem? Iată voi, Sputnik Moldova, și alții la fel ca voi, de care avem multe zeci”, a spus Margarita Simonian.

"Vă mulțumim pentru tot ceea ce faci. Țineți-vă. Bineînțeles, nu vom lăsa pe nimeni să vă închidă. Dar dacă e greu, ei bine, nimeni nu a promis că va fi ușor. Cu cât este mai greu, cu atât este mai vesel pe de altă parte. Munciți, frați și surori ", a adăugat Simonian.

Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg în 2021 se desfășoară în perioada 2-5 iunie, în format cu prezență directă. AIP Rossiya Segodnya este partenerul informațional al SPIEF.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Video: Margarita Simonian, despre importanța asigurării securității informaționale
Tagurile:
Forum Economic, Sankt Petersburg

Știrile Zilei