14:29 19 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.22
  • USD17.78
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
291 0 0

Autoritatea Aeronautică Civilă a venit cu detalii despre avionul de mici dimensiuni care a aterizat de urgență la ialoveni .

CHIȘINĂU, 5 iun – Sputnik. Potrivit informațiilor Autorității Aeronautice Civile, la bordul avionului de mici dimensiuni care a aterizat de urgență într-un lan de grâne, se aflau patru persoane, inclusiv pilotul. De îngrijiri medicale, fără spitalizare, a avut nevoie doar pilotul, iar ceilalți pasageri nu au suferit nicio leziune.

"La momentul actual, Comisia de anchetă a MEI desfășoară investigarea cazului", precizează Autoritatea Aeronautică Civilă.

De menționat că o aeronavă de tip Cessna 172, înregistrată ER-COT a efectuat o aterizare de urgență în afara aerodromului de destinație, Aerodrom Horești LUKH. S-a întâmplat lângă localitatea Găureni, pe un teren agricol, după ce ar fi avut o pană la motor. Aeronava a fost distrusă în totalitate.

În după amiaza zilei de 18 aprilie, o altă aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbuşit în apropiere de aerodromul din orăşelul Vadul lui Vodă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

O nouă aterizare de urgență a unui avion Ryanair
Avion de vânătoare rus interceptează o nouă aeronavă NATO aproape de graniţele Rusiei
Tagurile:
accident, avion

Știrile Zilei