20:40 17 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.72
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
35 0 0

Campania de vaccinare mobilă continuă la Chișinău. Astăzi și mâine, autobuzul și troleibuzul care au fost transformate în puncte mobile de imunizare, se vor afla în sectoarele Centru și Buiucani, la Durlești și Colonița.

CHIȘINĂU, 5 iun – Sputnik. Primăria municipiului Chișinău anunță că în acest weekend, cele două puncte de vaccinare mobile, troleibuz și autobuz, se vor afla în intervalul orelor 10:00-18:00, în următoarele locații: troleibuzul astăzi va fi în sectorul Centru, cartierul Telecentru, în preajma Pieței „Dokuceaev", iar duminică va fi la Buiucani, cartierul Sculeni, în preajma Parcului „La Izvor".

Totodată, autobuzul se va deplasa astăzi în satul Colonița, str. Ștefan cel Mare, 35, în preajma Centrului de Creație, iar duminică - în orașul Durlești, str. T. Vladimirescu, 66.

La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.

După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.

Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.

Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Accident înfiorător la Tiraspol. O femeie a fost călcată de troleibuz
Vaccinarea în troleibuz și autobuz: Unde staționează în weekend centrele mobile
Tagurile:
coronavirus, COVID-19, vaccinare

Știrile Zilei