04:48 20 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.22
  • USD17.78
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
75 0 0

Polițiștii de frontieră au zădărnicit planurile unui moldovean care intenționa să ajungă în Franța. Asta pentru că bărbatul a prezentat acte false.

CHIȘINĂU, 5 iun – Sputnik. Oamenii legii susțin că la ieșirea din țară, s-a apropiat un microbuz de curse ocazionale Moldova - Franța, iar pentru a analiza toate aspectele, au dispus verificări suplimentare a pasagerilor.

Astfel, în portmoneul unui tânăr moldovean, în vârstă de 24 de ani, a fost depistat un permis de conducere, care ar fi fost eliberat de autoritățile române. Fiind verificat cu tehnica specială, s-a stabilit prezența indicilor de falsificare. 

Mai mult, tânărul avea și un act de identitate românesc, la fel, neveridic. Audiat, tânărul a declarat că în luna decembrie a anului trecut, prin intermediul rețelelor de socializare, ar fi luat legătura cu un intermediar, care, contra sumei de 400 de euro l-ar fi ajutat să-și perfecteze documentele.

În continuare, forțele de ordine cercetează cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii privind deținerea și folosirea actelor oficiale false. Tânărul a făcut cale întoarsă pe motiv că microbuzul a fost indisponibilizat, după ce s-a stabilit că era implicat în ilegalități.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Ghinion pentru un moldovean care s-a pornit la muncă în Cehia. De ce a fost oprit în vamă
FOTO - Un moldovean a rămas fără BMW la vamă: Iată motivul
Tagurile:
control la vamă, oprit la vamă, vamă

Știrile Zilei