23:32 21 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.33
  • USD17.90
  • RUB0.25
  • RON4.33
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
29 0 0

Campania de vaccinare mobilă continuă la Chișinău. Astăzi autobuzul și troleibuzul care au fost transformate în puncte mobile de imunizare, se vor afla în sectorul Ciocana și în orășelul Sângera.

CHIȘINĂU, 8 iun – Sputnik. Primăria municipiului Chișinău anunță că cele două puncte de vaccinare mobile, se vor afla în intervalul orelor: 10:00-18:00, în următoarele locații: troleibuzul va fi în sectorul Ciocana, Piața „Agro Mondial" (sens giratoriu), iar autobuzul se va deplasa în orașul Sângera, str. 31 August, 9 (în preajma Casei de Cultură)".

La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.

După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.

Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.

Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Vaccinarea în troleibuz și autobuz: Unde staționează sâmbătă și duminică
Accident înfiorător la Tiraspol. O femeie a fost călcată de troleibuz
Tagurile:
coronavirus, COVID-19

Știrile Zilei