12:30 25 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.49
  • USD17.99
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
192 0 0

O locuitoare a Capitalei în vârstă de 43 de ani a găsit cardul bancar al unui tânăr și a făcut cumpărături de mii de lei. Planul femeii a fost dat peste cap de polițiști.

CHIȘINĂU, 8 iun – Sputnik. Un tânăr de 22 de ani a sunat la poliție și a povestit că i-a fost furată o sumă impunătoare de bani de pe cardul bancar, după ce l-a pierdut cu tot cu portofel.

Băiatul urmărea cum persoana care i-a găsit cardul își achita cumpărăturile. În total, prejudiciul cauzat proprietarului a fost de 8 800 de lei.

Oamenii legii au identificat și reținut suspecta. Este vorba despre o femeie de 43 de ani din Chișinău. Ajunsă la inspectorat, aceasta și-a recunoscut vina. Bănuita este cercetată acum penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la 4 ani.

Cetățenii sunt îndemnați să nu divulge nimănui informațiile personale sau datele cardului bancar. În cazul în care au căzut în capcana infractorilor, să informeze imediat Poliția și unitatea bancară.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Fii atent când comanzi pizza: Ai putea să rămâi fără bani pe card în doar câteva clipe
Atenție: Vă fură banii de pe card în plină stradă, chiar dacă aveți cardul în buzunar
Tagurile:
card, sectorul de poliție, versiunea poliției, poliție

Știrile Zilei