15:36 12 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
64 0 0

Republica Moldova a recepționat încă un lot de vaccin împotriva coronavirusului oferit de Guvernul României.

CHIȘINĂU, 11 iun - Sputnik. Un lot cu peste o sută de mii de doze de vaccin împotriva coronavirusului a ajuns în Republica Moldova, informează președinția printr-un comunicat de presă. Potrivit instituției prezidențiale este vorba de un lot de 100 800 de doze de vaccin, oferit de România.

„Datorită acestei donații, dar și celor anterioare oferite de România, am reușit să ne asigurăm țara cu vaccin, astfel încât fiecare cetățean care dorește să se vaccineze să aibă această posibilitate. Acum este important să continuăm procesul de vaccinare. Fiecare om vaccinat crește speranța că vom reuși să ieșim din această criză pandemică și să revenim la normalitate”, este precizat în comunicatul Președinției. 

Amintim, ieri, 10 iunie, Republica Moldova a primit un lot de ajutoare umanitare în valoare de peste 200 de milioane de lei, din partea Guvernul Germaniei, în lupta cu pandemia de COVID-19. La fel, Germania a transmis Republicii Moldova utilaje medicale și echipamente de protecție în valoare de peste un milion de euro.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Vaccinuri, vaccinare, vaccinati

Știrile Zilei