17:57 17 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.21
  • UAH0.61
Билетная касса столичного стадиона Зимбру

Biletele la meciul Moldova-Rusia, vândute de 7 ori mai scump

© Sputnik / Yana Zaharova
Sport
Sa primesc un link scurt
97 0 0

La moment, speculanții propun bilete la meciul Moldova – Rusia la preţuri ce variază între 350 şi 1200 de lei, prețul oficial al acestora fiind de la 50 la 400 de lei.

CHIȘINĂU, 6 oct – Sputnik. Speculanții continuă să majoreze prețul biletelor la partida din preliminariile campionatului Europei dintre Moldova și Rusia, care va avea loc pe data de 9 octombrie pe stadionul ”Zimbru” din Chișinău. Oficial, toate biletele au fost cumpărate de microbiști la două zile de la punerea lor în vânzare. Imediat după asta, pe internet au început să apară propuneri de vânzare a biletelor la un preț de 4 ori mai mare decât cel nominal. La momentul actual, costul biletelor a crescut şi mai mult, speculanții majorând prețurile şi de 7 ori.

Biletele la meciul pentru preliminariile Campionatului Europei 2016, dintre Moldova și Rusia, au fost puse în vânzare la 21 septembrie. Fanii au format cozi deja cu câteva ore înainte de deschiderea caselor. Potrivit regulilor stabilite de Federația Moldovenească de Fotbal, fiecare doritor a putut cumpăra doar patru bilete, fiind obligatorie prezentarea unui act de identitate — a pașaportului sau altui document care confirma identitatea persoanei, eliberat pe teritoriul Republicii Moldova.

Poliția cercetează aceste cazuri, dar oamenii legii nu reușesc întotdeauna să-i prindă pe făptași. Chiar dacă speculanții sunt prinși, ei se aleg doar cu amenzi, care variază în funcţie de numărul biletelor vândute şi de preț.

În prezent, echipa Moldovei ocupă ultimul loc în grupa ”G”, acumulând doar 2 puncte în opt meciuri jucate. Selecționata Rusiei se plasează pe locul doi (14 puncte), fiind devansată doar de Austria (22 puncte). La  această întâlnire nu vor putea participa căpitanul selecționatei Moldovei Alexandru Epureanu și un alt jucător de bază, Artur Ioniță.

 

Tematic

Biletele pentru partida Moldova - Rusia vor fi puse în vânzare la 21 septembrie
Speculanții care vând bilete la meciul Moldova-Rusia vor fi amendați
Tagurile:
Artur Ioniță, Alexandru Epureanu, preliminariile campionatului european, speculanți, bilete, fotbal, Moldova-Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei