19:28 05 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.12
  • USD18.43
  • RUB0.23
  • RON4.17
  • UAH0.67
Sport
Sa primesc un link scurt
Campionatul Mondial de Fotbal 2018 - informații de ultimă oră (26)
623 0 0

Businessmanii, care speră să obțină profituri exagerate în perioada desfășurării Mondialului fotbalistic, vor fi sancționați dur

CHIȘINĂU, 26 ian — Sputnik. Agenția Federală de Turism din Rusia (Rosturism) a publicat o ”listă neagră” a hotelurilor cu „camere supraevaluate" pentru perioada în care țara va găzdui Campionatul Mondial FIFA 2018. Lista cuprinde 41 de localuri din Moscova, Volgograd, Rostov pe Don, Samara, Kaliningrad și Krasnodar.

„În unele cazuri, prețurile pentru cazare au crescut de 2,6 ori sau chiar mai mult", a declarat pentru jurnaliști Oleg Safonov, șeful Rosturismului, citat de Sputnik.

Potrivit lui, informația a fost transmisă autorităților responsabile pentru lupta antimonopol și pentru protecția consumatorilor — ”în vederea luării de măsuri". 

Safonov a amintit că plafonul prețurilor pentru serviciile hoteliere în perioada de desfășurare a CM 2018 a fost stabilit cu un an în urmă. Pe cei care nu-l respectă îi așteaptă amenzi usturătoare.

Rospotrebnadzor a mai comunicat că, din acest moment și până la sfârșitul competiției, este funcțională o linie telefonică fierbinte special destinată semnalelor privind prețurile umflate pentru servicii hoteliere. 

Тема:
Campionatul Mondial de Fotbal 2018 - informații de ultimă oră (26)

Tematic

Campionatul Mondial de Fotbal 2018: Simboluri care merită văzute
Moscova, orașul-erou în carese va desfășura Campionatul Mondial de Fotbal 2018
Tagurile:
preturile o iau razna, campionat mondial, FIFA, Rusia, Campionatul Mondial la Fotbal - 2018, FIFA, Federatia Rusa, Rusia


Știrile Zilei