00:18 20 August 2019
În direct
  • EUR19.44
  • USD17.55
  • RUB0.27
  • RON4.11
  • UAH0.70
Alexandru Spiridon

Spiridon: Naționala Moldovei va juca astfel încât să câștige meciul cu San Marino

© Sputnik / Miroslav Rotari
Sport
Sa primesc un link scurt
98 0 0

Singurul rezultat convenabil pentru Naționala Moldovei de fotbal în confruntarea cu San Marino este victoria, a declarat Alexandru Spiridon.

CHIȘINĂU, 11 oct — Sputnik. Alexandru Spiridon, antrenor principal al selecționatei Moldovei de fotbal, a declarat că echipa națională se va strădui să-și bucure suporterii cu prima victorie din ultimii cinci ani, a spus joi antrenorul principal al echipei în cadrul conferinței de presă susținută în ajunul meciului.

Echipa Moldovei se va confrunta pe 12 octombrie cu San Marino, pe stadionul „Zimbru" din Chișinău. Startul va fi dat la 21.45, ora Chișinăului.

„San Marino este o echipă care ne va da bătăi de cap. Noi am analizat nu doar meciurile disputate cu Luxemburg și Belarus, ci toate meciurile de calificare pentru Campionatul Mondial. Ei au un portar bun și un atacant profesionist. Filosofia acestei echipe este miza pe contraatac. Sper că vom putea sparge această apărare formată din zece jucători", a declarat Spiridon.

El a menționat că Artur Ioniță nu s-a antrenat cu echipa, iar participarea sa la meci rămâne sub semnul întrebării din cauza accidentării în meciul cu „Cagliari".

El a mai subliniat că, oricâți suporteri vor fi în tribune, fotbaliștii se vor strădui să câștige.

„Singuri suntem de vină că avem puțini suporteri în stadion. Dacă ne-am fi întors de la Luxembourg măcar cu un singur gol, la meciul cu Belarus ar fi fost tribunele pline. Însă oricâți suporteri vor veni mâine, noi ne vom strădui să-i bucurăm și să obținem prima victorie", a spus antrenorul.

Potrivit acestuia, pentru calificarea în faza grupelor trebuie acumulate șase puncte în două confruntări cu San Marino și Belarus.

După două meciuri de debut, pe primul loc în tabelul grupei a doua în liga „D" se află naționala Luxemburgului care are la activ 6 puncte. Pe locul doi se situează Belarus (4 puncte), pe trei se află Moldova (1 punct), pe patru este San Marino (0 puncte).

Tematic

De ce Naționala Moldovei nu reușește să înregistreze rezultate mari în Liga Națiunilor
Tagurile:
rezultat convenabil, nationala Moldovei, victorie, Alexandru Spiridon, Chișinău


Știrile Zilei