03:56 14 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.27
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
Liga Națiunilor UEFA

Moldova se întâlnește cu echipa San Marino în Liga Națiunilor

© Sputnik / Miroslav Rotari
Sport
Sa primesc un link scurt
69 0 0

Pe 12 octombrie, Naționala Moldovei de fotbal se confruntă pe teren propriu într-un meci din Liga Națiunilor cu echipa San Marino: reporterii Sputnik urmăresc cu atenție evenimentul.

CHIȘINĂU, 12 oct — Sputnik. Înainte de acest meci, selecționatele Moldovei și San Marino s-au mai întâlnit de șase ori. De fiecare dată a învins echipa Moldovei. De menționat că, până în prezent, adversarul din această seară al Moldovei nu a reușit să înscrie nici un gol.

După două meciuri de debut, pe primul loc în tabelul grupei a doua în liga „D" se află naționala Luxemburgului care are la activ 6 puncte. Pe locul doi se situează Belarus (4 puncte), pe trei se află Moldova (1 punct), pe patru este San Marino (0 puncte).

În ajun, Alexandru Spiridon, antrenor principal al selecționatei Moldovei de fotbal, a declarat că echipa națională se va strădui să-și bucure suporterii cu prima victorie din ultimii cinci ani.

Potrivit acestuia, pentru calificarea în faza grupelor trebuie acumulate șase puncte în două confruntări cu San Marino și Belarus.

Tematic

Koșelev: meciul cu San Marino este cel mai important pentru Naționala Moldovei
Tagurile:
tren propriu, Liga Națiunilor, echipă de fotbal, confruntare, Chișinău, Republica Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei