22:30 31 Mai 2020
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.63
  • RUB0.25
  • RON4.01
  • UAH0.66
Sport
Sa primesc un link scurt
Meciul Moldova - Franța (13)
182 0 0

Important pentru cei care vor merge la meciul Moldova-Franța: Prezentarea unui act de identitate va fi obligatorie!

CHIȘINĂU, 19 mart – Sputnik, Silvia Zavadovschi. Indiferent de rezultatul care va fi la meciul Moldova-Franța, din data de 22 martie, microbiștii moldoveni trebuie să se bucure de spectacolul de pe teren, spune președintele Asociației Presei Sportive, Eduard Ciobanu.

Făcând referire la potențialul pe care îl are campioana mondială în exercițiu, jurnalistul spune că microbiștii moldoveni pot miza doar pe noroc. Chiar și așa, asta nu trebuie să-i întristeze.

„Trebuie să fim realiști. Noi știm care este potențialul echipei noastre, noi știm ce potențial are echipa Franței. Se întâmplă surprize, ne dorim și noi una, dar totul se vede pe teren”,  a declarat președintele Asociației Presei Sportive, Eduard Ciobanu, în studioul Radio Sputnik Moldova.

Cert este că microbiștii au speranțe mari în ceea ce privește prestația Naționalei Moldovei în preliminariile Campionatului European 2020, iar cele 6000 de abonamente puse la dispoziție pentru cinci meciuri ale tricolorilor s-au vândut ca pâinea caldă.

„Dacă vom reuși să obținem un rezultat bun în primele meciuri, mă refer la cele cu Franța și Turcia, moldovenii vor fi alături de Naționala Moldovei, și aici mă refer în general, nu doar la suporterii care au procurat abonamente”, adaugă Eduard Ciobanu.

De menționat este că, în acest an, pentru prima dată, Federația Națională de Fotbal a pus în vânzare abonamente pentru cinci meciuri ale Naţionalei Moldovei, care vor fi jucate aici, acasă, și nu bilete pentru fiecare duel al tricolorilor. Mai mult, condițiile de procurare a abonamentelor au fost mult mai dure. Mai exact, abonamentele au fost personalizate, iar o singură persoană nu a putut procura mai mult de șase legitimații. O premieră este și faptul că cei care vor merge la meci, vor fi obligați ca la intrarea pe stadion să prezinte, pe lângă biletul achiziționat, și un act de identitate.

„Pentru Moldova este o practică inedită, dar nu trebuie să uităm de experiența europeană. Prin luarea acestei decizii, Federația Națională de Fotbal s-a asigurat ca în tribune să fie ordine și, totodată, fanii au fost încurajați să participe la toate meciurile tricolorilor. Cei care și-au dorit să fie prezenți la aceste meciuri, s-au conformat tuturor cerințelor”, a adăugat Eduard Ciobanu.

Așa a și fost. Cele 6000 de abonamente au fost vândute în doar două săptămâni. Astfel, cei care au optat pentru un loc în spatele porților, au scos din buzunare câte 400 de lei, iar cei care au ales locurile din lateralul stadionului au achitat câte 800 de lei.

De menționat este că Meciul Moldova-Franța se va juca pe 22 martie, cu începere de la ora 21:45. Pentru a evita ambuteiajele în apropierea Stadionul Zimbru, acolo unde va avea loc confruntarea, autoritățile au luat mai multe măsuri. Astfel, porţile stadionului vor fi deschise cu trei ore înainte de meci, iar transportul urmează să fie redirecţionat.

Pentru a fi evitate ambuteiajele, autorităţile îndeamnă amatorii de fotbal să-şi lase maşinile acasă.

Тема:
Meciul Moldova - Franța (13)

Tematic

De ce naționala de fotbal a Moldovei nu poate face "minuni"
Câte bilete mai sunt disponibile la meciul Moldova-Franța: Cum pot fi cumpărate
Tagurile:
fotbal, Sport, Franta, Moldova, meci


Știrile Zilei