06:48 02 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.47
  • USD17.53
  • RUB0.25
  • RON4.02
  • UAH0.65
Sport
Sa primesc un link scurt
42211

Finala Ligii Campionilor UEFA între Liverpool și Tottenham a fost oprită în prima jumătate a reprizei din cauza unei femei, îmbrăcată doar într-un costum de baie sumar, care a intrat pe teren.

CHIȘINĂU, 2 iun - Sputnik. La doar 20 de minute după demararea partidei de fotbal între Liverpool și Tottenham, încheiată în prima partidă cu 1-0 datorită unei lovituri de penalty executate de Mohamed Salah, o blondă a alergat pe terenul Wanda Metropolitano, urmărită de oameni din pază.

Ea a fugit spre centrul terenului înainte de a fi reținută și condusă în afară, iat posturile TV au reușit să filmeze incidentul.

© AFP 2020 / JAVIER SORIANO
UEFA Champions League

Se pare că avea un mesaj sau un logo inscripționat pe costumul ei de baie, negru, pe care ar fi promovat un canal YouTube de glume.

Utilizatorii rețelelor de socializare, inclusiv fostul atacant al echipei Liverpool Stan Collymore, au glumit pe seama personalului de la securitate privind prinderea intrusului și însoțirea lui de pe teren.

© AFP 2020 / OSCAR DEL POZO
UEFA Champions League

Ulterior s-a stabilit că blonda care a intrat pe teren la Champions League este nimeni alta decât iubita prietenului ruso-american Vitaly Zdorovetskiy - Kinsey Wolanski.

Imediat ce femeia a fost evacuată de pe teren, meciul de fotbal a fost reluat. Acesta s-a încheiat cu victoria Liverpool cu un scor de 2-0.

Tematic

Incredibil, Xenia Deli are celulită: Cu fundul gol la cosmetolog – VIDEO
Tagurile:
Liga campionilor, teren, fotbal


Știrile Zilei