07:48 08 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.32
  • RUB0.24
  • RON4.04
  • UAH0.64
Sport
Sa primesc un link scurt
55 0 0

Liber la fotbal în Moldova. Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică i-a permis FMF reluarea competițiilor.

CHIȘINĂU, 18 iun – Sputnik. Federația Moldovenească de Fotbal anunță astăzi că Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică  a acceptat datele propuse de FMF pentru startul competițiilor de fotbal. Federația precizează că este vorba despre Cupa Moldovei Orange și campionatul Național. 

Prin urmare, din 21 iunie curent FMF poate relua meciurile contând pentru Cupa Moldovei Orange, iar din 3 iulie - campionatul Național.

”Reluarea competițiilor de fotbal la Cupa Moldovei, ediția 2019 - 2020, în perioada 21 - 30 iunie 2020 (meciurile semi-finale, tur-retur și finala mare), precum și startul Campionatului Național de Fotbal, ediția 2020 - 2021 începând cu 03 iulie 2020, organizate exclusiv de către Federația Moldovenească de Fotbal, cu respectarea măsurilor de prevenire și control a răspândirii infecției COVID - 19 și a prevederilor Instrucțiunii cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în cadrul desfășurării competițiilor de fotbal, conform Anexei”, este precizat în Hotărârea de astăzi a CNESP.

Competițiile vor fi organizate exclusiv în aer liber, cu respectarea măsurilor de prevenire și de răspândire a COVID-19 și a instrucțiunilor înscrise în protocolul privind desfășurarea competițiilor de fotbal.    

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Cinci cluburi de fotbal din Moldova au dreptul să participe la competiții europene
Tagurile:
competiții, Federația Moldovenească de Fotbal (FMF)


Știrile Zilei