13:13 13 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Sport
Sa primesc un link scurt
76 0 0

Selecționerul Roberto Bordin a stabilit lotul lărgit al jucătorilor care vor fi convocați pentru apropiatele trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal 2022.

CHIȘINĂU, 9 mart – Sputnik. Federația Moldovenească de  Fotbal a făcut publică componența echipei naționale pentru primele trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal 2022.

Din componența Naționalei vor face parte:

Portari: Stanislav Namașco, Dumitru Celeadnic, Nicolae Cebotari, Emil Tîmbur, Nicolae Calancea, Cristian Avram.

Apărători: Alexandru Epureanu, Igor Armaș, Veaceslav Posmac, Vadim Bolohan, Maxim Focșa, Daniel Dumbrăvanu, Oleg Reabciuk, Sergiu Plătica, Ion Jardan, Alexandr Belousov, Igor Arhirii, Denis Marandici, Artur Crăciun. 

Mijlocași: Cătălin Carp, Teodor Lungu, Artur Ioniță, Vadim Rață, Mihail Caimacov, Radu Gânsari, Iaser Țurcan, Victor Stână, Cornel Cotogoi, Andrei Cojocari. 

Atacanți: Ion Nicolăescu, Virgiliu Postolachi, Vitalie Damașcan, Alexandru Boiciuc, Marius Iosipoi, Alexandru Antoniuc, Ion Dragan, Alexandru Bejan, Artiom Puntus.

Federația informează de asemenea că Naționala se va convoca pe 20 martie la Centrul de pregătire a selecționatelor din Vadul lui Vodă. Componența finală, cu care vor fi abordate meciurile cu Feroe, Danemarca și Israel va fi anunțată ulterior, la fel ca și programul de presă al echipei.

Moldova va debuta în preliminariile pentru Mondialul din Qatar pe 25 martie, la Chișinău, contra selecționatei din Insulele Feroe. Meciul se va disputa fără spectatori, pe stadionul Zimbru din capitală, de la ora 21.45 și va fi transmis în direct de postul de televiziune Prime.

În luna martie Naționala noastră va mai juca încă 2 partide: pe 28 martie, cu Danemarca, în deplasare, de la ora 19.00 și pe 31 martie, acasă, contra echipei din Israel, de la ora 21.45. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Campionat, Fotbal

Știrile Zilei