23:55 27 Octombrie 2020
În direct
  • EUR20.13
  • USD17.03
  • RUB0.22
  • RON4.13
  • UAH0.60
© Ruptly

În urma unei explozii de gaze într-un bloc de locuit din Iaroslavl, s-au prăbușit planșeele de la primul până la al cincilea etaj. Cel puțin trei oameni au decedat, iar trei sunt răniți. Imagini video de la locul incidentului.

Sub dărâmăturile blocului de locuit din Iaroslavl, care s-a prăbușit din cauza unei explozii de gaze, s-ar mai putea afla o persoană, a comunicat pentru RIA Novosti reprezentantul regional al Ministerului Situațiilor Excepționale.

"Chinologii lucrează la fața locului. Câinele indică asupra posibilitatea aflării unei persoane sub dărâmături", a afirmat interlocutorul agenției.

Explozia de gaze în blocul nr.25/9 de pe strada Sudostroiteli s-a produs marți dimineața, s-a prăbușit un tronson de la ultima scară — zece apartamente. După cum subliniază direcția regională a MSE, celelalte scări nu au fost afectate, totuși, locatarii acestora au fost evacuați în puncte de plasament provizoriu.

La locul tragediei lucrează un grup operativ de investigare, care va stabili motivele prealabile ale incidentului.

Un detașament centralizat de salvatori de la Moscova a fost trimis la Iaroslavl. Specialiștii dispun de echipamentul şi utilajul necesar pentru efectuarea lucrărilor sub dărâmături, de asemenea, ei au o experiență bogată de salvare a oamenilor în situații excepționale.

Tematic

Explozie de proporții într-un bloc de locuit din Volgograd
Tagurile:
chinologi, prăbuşit, explozie, MSE, Rusia

Mai multe materiale video

Știrile Zilei