09:19 23 Octombrie 2017
Chişinău+ 6°C
În direct
Video

Portavionul rusesc „Amiralul Kuznețov”, în misiune

Sa primesc un link scurt
126 0 0
© Video: Министерство обороны РФ

Ministerul Apărării al Federației Ruse a făcut publice imagini video cu portavionul „Amiralul Kuznețov”, carte patrulează țărmul sirian din Marea Mediterană.

Un grup de portavioane ale Flotei de Nord patrulează cu succes regiunea de răsărit ale Mării Mediterane, a anunțat șeful serviciului de presă al Flotei de Nord, căpitanul de rangul I Vadim Serga.

Grupul de portavioane a ce aparține Flotei de Nord a Federației ruse a pornit spre Marea Mediterană în data de 15 octombrie. Din componența lui fac parte portavionul „Amiralul Kuznețov", crucișătorul de rachete atomice „Petru cel Mare", navele antisubmarin rusești Severomorsk şi Viceamiralul Kulakov precum și alte câteva nave de aprovizionare.

Anterior Departamentul rus de Apărare a anunțat că aviația de pe aeroportul Hmeymim și avioanele de vânătoare Su-33 de pe crucișătorul „Amiralul Kuznețov" au participat la acțiunile militare împotriva teroriștilor din Siria.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Miliția siriană: teroriștii au utilizat arme chimice în atacurile din Alep
Șefii MAE ai Rusiei și Iranului vor discuta despre situația din Siria
Tagurile:
avioane de vânătoare, portavion, Petru cel Mare", crucișătorul de rachete atomice, Amiralul Kuznețov", Su-33, Vadim Serga, Flota de Nord a Rusiei, aeroportul Hmeymim, Siria
Reguli de utilizareCOMENTARIIMai multe materiale video

Știrile Zilei