01:37 23 Iulie 2017
Chişinău+ 25°C
În direct
Video

Focuri de armă la Grătiești – doi asasini sângeroși au fost capturați

Sa primesc un link scurt
30010
© Video: Facebook / Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău

Doi indivizi care au asasinat un tânăr din Capitală au fost reținuți în comuna Grătiești, în timpul rețineri ei au opus rezistență și a avut loc un schimb de focuri

Ofițerii de Investigații ai Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, de comun cu poliţiştii sectorului Buiucani, au efectuat ieri reţineri cu focuri de armă în comuna Grătieşti, fiind capturaţi doi indivizi bănuiţi de săvârşirea unui omor cu o deosebită cruzime. Aceştia s-au dovedit a fi originari din Chişinău şi raionul Ungheni, cu vârstele de 22 ani şi 23 ani, unul dintre ei fiind anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale, anunță Direcția de Poliție a municipiului Chișinău într-un comunicat de presă.

Potrivit informaţiilor acumulate pe parcursul investigaţiilor demarate, în seara zilei de 7 mai 2017, un echipaj mobil de patrulare a depistat cadavrul mutilat al unui tânăr într-o fâşie forestieră din strada Mesager a sectorului Buiucani. La acel moment a fost solicitată intervenţia grupei operative, precum şi a medicului legist pentru a iniţia cercetările de rigoare. Astfel, medicul legist a concluzionat preliminar că victima ar fi fost bătută cu bestialitate şi mutilată cu un obiect ascuţit. Ulterior, ofiţerii de investigaţii au stabilit identitatea cadavrului, care s-a dovedit a fi un tânăr de 27 ani, cu domiciliul în Capitală.

În acest context a fost dispus crearea unui grup special de lucru, în componenţa ofiţerilor de investigaţii şi urmărire penală, pentru a constata cu certitudine circumstanţele în care a fost omorât tânărul, precum şi persoanele implicate în comiterea acestei infracţiuni deosebit de grave.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală poliţiştii au stabilit că bănuiţii ar fi făcut cunoștință cu victima pe malul lacului, unde au decis să joace o partidă de cărţi pentru bani. Ulterior, aflându-se în stare de ebrietate alcoolică, bănuiţii ar fi intrat în conflict cu tânărul şi i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un cuţit de buzunar în regiunea capului.

Actualmente bănuiţii se află în custodia Poliţiei Capitalei, fiind reţinuţi pe un termen de 72 de ore. Ei sunt cercetaţi penal pentru omor şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 ani până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Tagurile:
retineri, asasini, arma, foc, politie, Gratiesti, Chisinau
Reguli de utilizareCOMENTARII


Mai multe materiale video

 • Interviu exclusiv cu Vladimir Voronin. În curând pe sputnik.md
  Last update: 20:00 21.07.2017
  20:00 21.07.2017

  (VIDEO) Interviu exclusiv cu Vladimir Voronin. În curând pe sputnik.md

  Liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a acceptat invitația jurnalistei Sputnik Moldova Cristina Bumbu-Dănuță de a discuta sincer despre realizările obținute în cei 26 de ani de Independență ai Republicii Moldova, despre prietenie, trădare și umor.

  1196
 • Iurie Ciocan, interviu pentru Sputnik Moldova
  Last update: 11:36 20.07.2017
  11:36 20.07.2017

  "Doza de sinceritate" cu Iurie Ciocan: Sute de funcționari vor fi concediați

  Venirea lui Iurie Ciocan în funcția de director al Centrului pentru Implementarea Reformelor a fost criticată dur de unii. Mulți aveau și mai au dubii că fostul șef al Comisiei Electorale Centrale va face față situației, întrucât nu a muncit nicio zi în administrația publică.

  1482
 • Live: Proteste la Chișinău: Opoziția extraparlamentară, la Parlament
  Last update: 10:03 20.07.2017
  10:03 20.07.2017

  Proteste la Chișinău. Opoziția extraparlamentară, la Parlament

  Reportaj online din centrul Capitalei, acolo unde reprezentanții partidelor extraparlamentare protestează împotriva trecerii de la sistemul electoral reprezentativ la cel mixt, așa cum intenționează să voteze astăzi majoritatea deputaților din Parlament. În același timp, alți manifestanți au venit să susțină inițiativa guvernanților.

  189
 • Un avion de dimensiuni mici a fost nevoit să aterizeze de urgență
  Last update: 16:20 17.07.2017
  16:20 17.07.2017

  Un avion cu turiști s-a prăbușit în lacul Baikal - detalii

  Două persoane au fost spitalizate în stare gravă, iar alte două au fugit de la fața locului.

  294

Știrile Zilei