08:41 23 Septembrie 2017
Chişinău+ 11°C
În direct
Video

Focuri de armă la Grătiești – doi asasini sângeroși au fost capturați

Sa primesc un link scurt
30310
© Video: Facebook / Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău

Doi indivizi care au asasinat un tânăr din Capitală au fost reținuți în comuna Grătiești, în timpul rețineri ei au opus rezistență și a avut loc un schimb de focuri

Ofițerii de Investigații ai Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, de comun cu poliţiştii sectorului Buiucani, au efectuat ieri reţineri cu focuri de armă în comuna Grătieşti, fiind capturaţi doi indivizi bănuiţi de săvârşirea unui omor cu o deosebită cruzime. Aceştia s-au dovedit a fi originari din Chişinău şi raionul Ungheni, cu vârstele de 22 ani şi 23 ani, unul dintre ei fiind anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale, anunță Direcția de Poliție a municipiului Chișinău într-un comunicat de presă.

Potrivit informaţiilor acumulate pe parcursul investigaţiilor demarate, în seara zilei de 7 mai 2017, un echipaj mobil de patrulare a depistat cadavrul mutilat al unui tânăr într-o fâşie forestieră din strada Mesager a sectorului Buiucani. La acel moment a fost solicitată intervenţia grupei operative, precum şi a medicului legist pentru a iniţia cercetările de rigoare. Astfel, medicul legist a concluzionat preliminar că victima ar fi fost bătută cu bestialitate şi mutilată cu un obiect ascuţit. Ulterior, ofiţerii de investigaţii au stabilit identitatea cadavrului, care s-a dovedit a fi un tânăr de 27 ani, cu domiciliul în Capitală.

În acest context a fost dispus crearea unui grup special de lucru, în componenţa ofiţerilor de investigaţii şi urmărire penală, pentru a constata cu certitudine circumstanţele în care a fost omorât tânărul, precum şi persoanele implicate în comiterea acestei infracţiuni deosebit de grave.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală poliţiştii au stabilit că bănuiţii ar fi făcut cunoștință cu victima pe malul lacului, unde au decis să joace o partidă de cărţi pentru bani. Ulterior, aflându-se în stare de ebrietate alcoolică, bănuiţii ar fi intrat în conflict cu tânărul şi i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un cuţit de buzunar în regiunea capului.

Actualmente bănuiţii se află în custodia Poliţiei Capitalei, fiind reţinuţi pe un termen de 72 de ore. Ei sunt cercetaţi penal pentru omor şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 ani până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Tagurile:
retineri, asasini, arma, foc, politie, Gratiesti, Chisinau
Reguli de utilizareCOMENTARIIMai multe materiale video

 • Discursul premierului Pavel Filip la ONU
  Last update: 18:42 22.09.2017
  18:42 22.09.2017

  Discursul premierului Pavel Filip la ONU

  Discursului premierului Pavel Filip în cadrul celei de-a 72-a sesiuni a Adunării Generale a ONU.

  79
 • Uragan în Puerto Rico
  Last update: 13:16 22.09.2017
  13:16 22.09.2017

  Uragan în Puerto Rico

  Din cauza uraganului „Maria”, insula Puerto Rico a rămas complet fără curent electric, a comunicat șeful Serviciului Situații Excepționale al insulei, Abner Gomes.

  50
 • Un câine pe terenul de fotbal
  Last update: 14:46 21.09.2017
  14:46 21.09.2017

  Un câine mai nu a dat peste cap un meci de fotbal în Argentina

  Incidentul a avut loc în timpul unui meci de fotbal din cadrul Campionatului Național de Fotbal din Argentina - un câine a alergat pe teren și a început să se joace cu mingea.

  51
 • Bodyguard - 2017
  Last update: 19:16 19.09.2017
  19:16 19.09.2017

  Republica Moldova, gazda Campionatului Mondial Bodyguard 2017

  Competiția inaugurată duminică la Chișinău între cei mai buni bodyguarzi din lume a continuat marți pe stadionul Dinamo.

  71

Știrile Zilei