04:24 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Video

Emisiunea ”Logica Puterii” cu Tatiana Cebotari. Invitat: Valeriu Ostalep

Sa primesc un link scurt
16830
© Sputnik .

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a anunțat expulzarea a trei diplomați ruși din Republica Moldova. De aici reiese că un nou conflict diplomatic între Federația Rusă și Republica Moldova este inevitabil.

Se vor înrăutăți relațiile dintre Republica Moldova și Federația Rusă? Ce vrea să obțină Chișinăul având o relație ostilă față de Federația Rusă? De ce îngenunchem în fața marilor puteri? Este posibilă reintegrarea țării în contextul vizitei la Chișinău a reprezentantului special al Preşedintelui în exerciţiu al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, Franco Frattini, care a declarat că „anul acesta are șansa de a fi unul istoric pentru procesul de reglementare transnistreană"?

Răspunsurile la acesta, dar și la alte întrebări le aflați de la politologul Valeriu Ostalep, în cadrul emisiunii "Logica Puterii" de la Sputnik Moldova, moderată de jurnalista Tatiana Cebotari.

 

 

Tematic

Emisiunea ”Logica Puterii”, cu Tatiana Cebotari. Invitați: Lilian Carp și Vasile Bolea
Emisiunea "Logica Puterii" cu Tatiana Cebotari. Invitat: Serafim Urechean
Emisiunea "Logica Puterii " cu Tatiana Cebotari. Invitat: Igor Dodon
Tagurile:
ostalep, diplomați expulzați, diplomați, rusia, Valeriu Ostalep, Republica moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Mai multe materiale video

Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2731
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356