04:38 18 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
© Sputnik .

Federația Moldovenească de Fotbal, sub egida FIFA și partenerul general Compania Gazprom, împreună cu partenerul media general Studioul Sputnik Moldova, a ales câștigătorii concursului Fotbal Pentru Prietenie (F4F).

Nicolae Sulă a câștigat în categoria "tânărul fotbalist", iar Valentin Carp s-a impus în proba "tânărul jurnalist". Cei doi copii au demonstrat calități de comunicare în limba engleză, capacități fizice, dar și abilitatea de comunicare în fața camerelor de luat vederi. Concursul a fost o premieră pentru Republica Moldova, cu scopul de a selecta doi tineri cu vârsta de 11-12 ani, care vor participa la cel mai grandios eveniment sportiv printre juniori.

Selecția a avut loc duminică, 25 martie, la Clubul Sportiv Buiucani din Chișinău, la care a participat circa 50 de tineri fotbaliști, printre care și o echipă de fete, dar și 5 jurnaliști.

Juniorii selectați vor merge în deplasare la Moscova și vor fi incadrați în echipe din care vor face parte copii din întreaga lume, respectiv antrenați de tineri tehnicieni cu vârsta de 15-17 ani.

Tematic

Sport sau alcool. Ce ne prelungește mai mult viața
Capitala va avea un palat al sporturilor de iarnă de peste 2 milioane de euro
Chișinăul rămâne fără edificii sportive
Juravschi: sportivii de astăzi sunt motivați de bani, nu de patriotism
Tagurile:
cupa, biletele, castigat, fotbal, tânărul fotbalist, Clubul Sportiv Buiucani, Valentin Carp, Nicolae Sulă, Chișinău
Reguli de utilizareCOMENTARII


Mai multe materiale video

Știrile Zilei