05:09 21 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.33
  • USD17.90
  • RUB0.25
  • RON4.33
  • UAH0.66
© Ruptly

Cadouri reciproce, copaci plantați împreună: relația dintre șefii statelor francez și american a ajuns la un nivel avansat de familiaritate. Pentru a evidenția natura specială a relației lor, Donald Trump și-a permis să facă un gest de vechi prieten față de Emmanuel Macron.

După conferința de presă a celor doi președinți, Donald Trump a subliniat, într-un mod inedit natura "privilegiată" a relației lor. A îndepărtat mătreața de pe umărul omologului său francez, chiar în fața jurnaliștilor.

"Toată lumea spune ce relații frumoase avem și este adevărat. Aceasta nu este o știre falsă. Este o mare onoare că sunteți aici. De fapt, relațiile noastre sunt privilegiate. Lasă-mă să-ți scutur mătreața. Trebuie să fim impecabili. Dar el este!", a declarat șeful statului american.

Deși inițial a existat un moment de ezitare din partea lui Emmanuel Macron după gestul omologului său american, el a salutat rapid, cu zâmbet, și i-a mulțumit lui Donald Trump și poporului american pentru primirea călduroasă.

Tematic

De câte ori l-a sărutat Trump pe Macron
Tagurile:
matreata, relatie privilegiată, Emmanuel Macron, Donald Trump, Franta, SUA

Mai multe materiale video

Știrile Zilei